USKOČI!
S NAMA SE VOZIŠ BOLJE.

Govorimo Hrvatski, Poljski, Litvanski, Njemački i Engleski – ako govorite jedan od ovih jezika, došli ste na pravo mjesto. Vi odlučujete gdje i kako želite raditi. Vi birate model radnog vremena koji odgovara vašoj obiteljskoj situaciji.
TRAŽIMO TEBE!

OVO TI NUDIMO!

Posao vozača kamiona u Njemačkoj – po tvojoj mjeri!

Bez obzira preferiraš li lokalni prijevoz, međugradski prijevoz ili prijevoz između tvrtki – ti biraš. Moderna vozila, dobar novac i dobar smještaj za kolege iz susjednih nam EU zemalja

  • Neograničeni njemački ugovor o radu
  • Dobar standard smještaja
  • Dobra plaća uključujući posebne naknade
  • Regresi i božićnice

Ponuda poslova

RADO ĆEMO VAM POMOĆI!

Nino Topic
Tel.: +49 152 218 552 72
E-Mail: nino.topic@be4work.com

VAŠE POGODNOSTI U BE4WORK-u!

01
ATRAKTIVNA NAKNADA

Pošteni uvjeti uz fiksnu bruto plaću s dodatnim neto dodacima i bonusima, tako da se kao vozač kamiona kod nas osjećaš ugodno od samog početka. Osim toga, nudi se mirovinski program poduzeća kako biste bili dodatno osigurani u budućnosti.

02
RADNO VRIJEME

Ugodni modeli radnog vremena i – na zahtjev – također radno vrijeme u „sustavu“: 3/1 ili 4/1 ili 8/2 ili 9/3

03
KUĆNI SPAVAČI

Želiš se svaki dan vraćati kući ili u svoj smještaj u lokalnom ili poslovnom prometu – to nije problem!

04
ČISTA UDOBNOST

Tvoj kamion postaje tvoj dom u transportu na velikim udaljenostima – nudimo vozila s velikim prostornim kabinama uključujući grijač za parkiranje, klima uređaj za parkiranje, hladnjak, pretvarač struje. Nakon 3 ili 4 tjedna „na putu“ jedan tjedan je slobodan za obiteljsko vrijeme.

05
DALJNJE OBRAZOVANJE

Možeš napredovati uz pomoć modularne obuke: od vozača do voditelja operacija (m/ž/d).

06
NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA ZA VOZILA

Nudimo ti užitak u vožnji s najnovijom tehnologijom vozila i modernim telematskim sustavima.

NAŠA 2 JAKA PARTNERA!

Pfenning logistička grupa je pružatelj ugovornih logističkih usluga kojim upravlja vlasnik i koja je već 90 godina jedna od vodećih tvrtki u metropolitanskoj regiji Rhine-Neckar. S oko 3.700 zaposlenika iz 60 zemalja, raspoređenih na 100 lokacija u Njemačkoj, Poljskoj, Švedskoj i Mađarskoj, jedan smo od jakih poslodavaca među njemačkim srednjim poduzećima.

Obitelj i odgovornosti su nam jako važni, a tradicija se njeguje s modernim vrijednostima. Svakodnevno preoblikujemo budućnost naših kolega, jer oni su ti koji svakodnevno doprinose uspjehu naše tvrtke na raznim pozicijama

Brojimo: 3.700 zaposlenika, 800 vozila, 100 lokacija, jedna je od 3 najbolje maloprodajne logističke tvrtke u Njemačkoj Skladišni prostor: 500.000 m2

HFL Herbst Frischelogistik osnovan je 1954. godine – u središtu Njemačke. Kao pružatelj logističkih usluga u logistici rashlađene i svježe hrane, specijalisti smo za prijevoz robe kontrolirane temperature. Rad u timu naša je temeljna kompetencija i želimo podržati svakog kolegu s njegovim snagama i željama.

Brojimo: 120 zaposlenih, 75 vlastitih zglobnih kamiona s rashladnim agregatima i dvokatnim prikolicama.

Skladišni prostor: 9.000 četvornih metara hladnog i suhog skladišta, 10.000 paletnih mjesta

SLOBODNO NAM PIŠITE NAM E-MAIL

eu@be4work.com